dijous, 2 de juny de 2011

Xerrada de sensibilització Fundació Game Over

El dia 1 de juny, a Procamp s’ha realitzat una xerrada de sensibilització per evitar accidents de trànsit, a càrrec de Jose Luís Julián, un voluntari de l’institut Guttmann.

L’institut Guttmann organitza aquestes xerrades a escoles i instituts de tota Catalunya per tal de fer arribar als joves que agafar un cotxe o una moto té molts més perills del que pot semblar.

La campanya que està realitzant l’institut Guttmann s’anomena Game Over, aquest nom es va posar per fer entendre que la vida d’una persona és més que un joc.

Mitjançant un vídeo Jose Luís Julián, ens ha exposat a tota la plantilla de Procamp les diferents maneres de prevenir un accident de trànsit, quines lesions poden quedar després de l’accident i entre d’altres coses també què causa aquests accidents.

Més tard ens ha explicat el seu cas i amb això hem pogut veure com una persona que té un accident de trànsit no solament pateix canvis físics, quedant-se en una cadira de rodes, anar amb crosses, perdre la capacitat de parlar, perdre mobilitat als braços, etc. sinó que també es produeixen canvis psicològics, ja que un accident de trànsit en provoca molts, com canvis d’humor, capacitat de recordar, de pensar...

Ens ha explicat que la principal causa dels accidents de trànsit són l’alcohol i la velocitat i que mitjançant aquestes campanyes es poden evitar part dels accidents.

Procamp ha estat molt interessat en aquesta xerrada ja que és un tema que per desgràcia és d’actualitat.

La xerrada ha acabat amb un torn de qüestions per part de la plantilla de Procamp, que han participat molt en aquestes preguntes.

I per finalitzar ens hem fet una fotografia de grup amb Jose Luís.

Estefania Julián
Departament de comunicació

Foto final de grup

2 comentaris:

  1. Hola, sóc José Luis Julian, el monitor del Institut Guttmann que va vindre a fer la xerrada, me ha agradat molt el escrit i animo a tots els que van assistir a la xerrada que donin la seva opinió sobre el tema.
    Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra atenció i recordeu sempre de prendre bones decisions, pensar en tot moment en la teva seguretat i en la dels altres.

    ResponElimina
  2. Gràcies per aquesta sessió informativa. Resulta molt interessant qualsevol eina preventiva i la conscienciació per reduir els accidents a la carretera.

    ResponElimina