dilluns, 10 d’octubre de 2011

PROCAMP POTENCIA LA FORMACIÓ PROFESSIONALL’empresa Procamp participa en unes jornades en la formació professional i mercat de treball.

El divendres dia 30 de setembre a l’edifici Tecnoparc de Reus, es van organitzar unes jornades sobre “Les noves perspectives de futur per a la millora de l’ocupabilitat i la competitivitat empresarial”. Aquest acte fou organitzat per l’IMFE Mas Carandell.

L’objectiu és que els treballadors que no tenen una titulació reglada puguin obtenir-la per aconseguir una millora d’ocupació laboral.

PROCAMP va participar amb l’objectiu que la formació professional sigui un instrument de recerca de feina de més qualitat.

En la segona part de la jornada PROCAMP va participar en les diferents taules que es van realitzar sobre els diversos sectors laborals, per conèixer les condicions, requisits i competències que es necessitem per obtenir un lloc de treball.

Mitjançant aquestes jornades formatives PROCAMP està constantment innovant i millorant en l’acreditació i formació dels seus treballadors.


Alícia Ortega
Departament de comunicació.
PROCAMP2 moments de la jornada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada