divendres, 9 de desembre de 2011

Noves oportunitats de negoci en la clàssica Jornada ViTast 2011


Els representants de Procamp
Tot i el decreixement en el sector agroalimentari, Procamp Reus no rebutja les possibilitats de promoció i enguany torna a assistir a la jornada Vitast 2011 celebrada el dia 25 de novembre. La trobada s’ha convertit en tradició per les empreses interessades a obrir nous mercats i conèixer novetats dels seus proveïdors.

Curosament organitzat i portat a terme per RamiVí, una empresa dedicada a l’elaboració i comercialització dels vins amb DO Penedès, l’esdeveniment va ser tot un èxit. Durant 6 hores de treball continu van ser presentats nous productes, formes de treballs, estàndards de qualitat de l’amfitriona i tots els assistents.

Com cada any, els representants de Procamp van tenir l’oportunitat de fer una degustació. Aquesta vegada un moscatell amb xocolata, admetent que les accions interactives d’aquest tipus permeten conèixer els productes del proveïdor de primera mà i potenciar les relacions empresarials.

Xerrada sobre el món del vi
L’altre acte de gran importància va ser les taules de negociacions durant la qual van ser realitzades diversos contractes de compravenda de gran interès, ja que molts participants van preparar ofertes especials per la Jornada.

Completament satisfets amb la visita, Procamp Reus agraeix la invitació i bona acollida, la col·laboració i la resposta de tots els participants. 

Liudmila Bondar
Dept. comunicació
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada