diumenge, 18 de desembre de 2011

PROCAMP ES PROMOCIONA A LA 1a FIRA INTERNACIONAL DE LUXEMBURG


El dimecres 23 de novembre de 2011 s’ha celebrat la 1a fira internacional de Luxemburg organitzada pel Centre de Simulació d’aquest país. Procamp ha estat una de les empreses participants.

Aquest esdeveniment ha tingut lloc a la ciutat d’Esch, a l’Institut Lyceé Technique de Lallange. Les empreses participants han estat 33 amb procedències geogràfiques diverses. Hi havia una d’Alemanya, 4 de Catalunya, 6 de Bèlgica i 22 de Luxemburg. A més, destacava la gran diversificació de productes ja que no hi havia dos empreses que en venguessin els mateixos.

Les representants de Procamp vam aprofitar aquest acte per promocionar els nostres productes internacionalment per tal d’aconseguir augmentar les nostres exportacions i el nostre posicionament en el mercat europeu. En aquest sentit, vam establir relacions comercials amb tres noves empreses: Les Chocolysees Sarl, Md Office i Travel Shopping and More .

L’acte va concloure amb el lliurament de premis al millor estand i a la millor pràctica comercial, tot seguit el parlament d’autoritats i finalment un petit refrigeri.


Arantza Irastorza
Dept. comunicació

Gran organitació i professionalitat
Les representant de Procamp a Luxemburg


1 comentari: