dimecres, 17 d’abril de 2013

NETVIBES PROCAMP: LA NOVA EINA DE RECERCA DE FEINA


Procamp Reus i Tarracosim utilitzen aquesta nova eina que facilita el temps que dediquem a la recerca de feina. Aquesta eina fa que el temps dedicat sigui molt menor que el que utilitzaríem si tinguéssim que entrar en cada portal de recerca de llocs de treball.El passat dia 9 d’abril se’ns va presentar una eina per cercar feina d’una manera ràpida i organitzada el: Netvibes Procamp.

Aquesta iniciativa ha estat començada per l’empresa Tarracosim i ara Procamp l’ha adoptat.

Pantalla de l'aplicació
Netvibes és un bloc web, que recull moltes de les pàgines encarregades de la recerca de feina. Al bloc apareix, entre d’altres, la Borsa de treball de Mas Carandell, portals d’ocupació (Infojobs, Infoempleo...), ETTs (Adecco, Randstad), ofertes de l’àmbit administratiu, ofertes públiques i ofertes des de l’estranger.
L’avantatge d’aquest sistema és que no cal que vagis web per web, per tal de buscar feina, el que facilita el procés i redueix el temps dedicat a la recerca.

El portal està disponible per a tots els públics, és  interessant i fàcil de visualitzar. També s’hi accepten diverses propostes de millora, per tal d’incorporar altres pàgines interessants en la recerca de feina.


Podeu accedir-hi mitjançant la fitxa treball que trobareu a la part superior d’aquest bloc.


Francesc Garcia Farran

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada