dimecres, 22 de maig de 2013

MEETING POINT INTERCALA


El divendres 17 de maig de 2013 es va realitzar una trobada de empreses SEFED a les  instal·lacions de l’empresa Intercala SAS (situada a Barcelona), amb la finalitat de donar a conèixer les respectives empreses mitjançant una presentació de la mateixa per, tot seguit,  realitzar operacions comercials entre elles.

En aquesta ocasió, l’empresa PROCAMP va poder assistir, representada per dos dels seus treballadors, supervisats per el seu cap de departament.

En aquesta trobada, les empreses assistents tenien que donar-se a conèixer a les altres empreses mitjançant una presentació per, tot seguit, dirigir-se als seus respectius estands per rebre als compradors o anar a visitar els altres estands per comprar els seus productes o serveis, amb una petita pausa per poder esmorzar, a càrrec de l’amfitriona Intercala SAS (un petitíssim entrepà i un suc).

A fi de deixar a tots els assistents bocabadats, els treballadors del departament de suport informàtic (I+D, màrqueting) van realitzar un impressionant presentació interactiva, però degut a un retard en l’arribada del tren que els havia de portar al nostre destí i a problemes tècnics, no va poder ser possible dur-la a terme, per el que es va fer una presentació més modesta.

Una altra contrarietat va ésser el fet de que la trobada va durar molt poc temps. Per els organitzadors devia ser bona idea el fet de acabar a les 13:30h, però per els nostres representants, desprès de 2 hores de tren al cos, suposava una estança massa curta.

Però, malgrat totes les contrarietats, va ser una experiència molt enriquidora on es va poder conèixer gent de totes les empreses amb les que normalment nomes es mante una relació comercial telefònica, a més es van realitzar nombroses comandes, tant de compres com de vendes, així com la gran quantitat de contactes comercials.


Javier Reyes Gavin
Dept. Suport informàtic

22 de maig de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada