dilluns, 4 de novembre de 2013

Castanyada ProcampEl passat dia 31 d’octubre l’empresa Procamp va celebrar la castanyada  amb l’aportació col·lectiva d’aperitius i begudes per part de la seva plantilla.

 La  castanyada és una festa popular catalana que amb altres noms també se celebra en altres zones d'Espanya i  Portugal. La base principal d’aquesta festa és la castanya, un aliment abundant a la tardor.

Aquestes festes es celebren entre finals d’octubre i primers dies de novembre. La novetat d’aquest any va ser la fusiò d’aquesta festa tradicional de casa nostra amb la  de Halloween també coneguda com  Nit de Bruixes o Nit de Difunts. Aquesta segona es una festa d’origen cèltic, que es celebra internacionalment en la nit del 31 d’octubre, sobretot en països anglosaxons com Canadà, Estats Units, Irlanda o Regne Unit i, en menor mesura, a Argentina, Xile, Colòmbia, Mèxic, Perú i la resta de Llatinoamericà. Malgrat ser països netament anglosaxons, a Austràlia i Nova Zelanda no és tan celebreda como a d’altres països.

Recordem que al nostre catàleg trobareu diferents varietats per a gaudir d’aquest producte durant tot l’any.

Les persones que formem la plantilla de Procamp aprofitem aquests moments per reforçar els llaços personals a l’hora que gaudim d’una bona estona.


Maria Duarte

2 comentaris: