dilluns, 14 d’abril de 2014

1a trobada mecanogràfica

Gran expectació per concurs
Dins el certificat de professionalitat que atorga el programa SEFED a qui supera tots els continguts existeix un mòdul dedicat a la mecanografia, a vegades una mica oblidat ja que aquest any es realitzarà íntegrament on-line.

Procamp va pensar en una activitat per potenciar-lo i recordar de la seva importància i va proposar a Tarracosim una competició amistosa. Sempre col•laborativa, Tarracosim va acceptar la proposta i el darrer divendres 11 d’abril, les dues empreses es van “enfrontar” en una batalla mecanogràfica tot aprofitant les eines gratuïtes que ofereix la xarxa afegint una pàgina més a la rivalitat Reus/Tarragona.

La preparació prèvia


Mitjançant la web typeracer.com es va crear una sala privada a la qual hi van accedir dos membres de cada empresa que van competir entre ells. El reglament era senzill: un total de cinc curses (10 participants en total) i sumant 4 punts pel primer classificat, 3 pel segon, 2 pel tercer i 1 punt pel quart.
Resolta alguna petita incidència inicial (recordem que és la primera vegada que s’organitzava aquesta activitat) es realitzaren les 5 curses programades en uns 25 minuts sense problemes. Vet aquí els resultats:Com podeu veure, d’allò més ajustat. Victòria per la mínima a la general de Procamp tot i que Tarracosim va guanyar més curses i un dels seus membres va arribar a unes magnífiques 415 ppm.

Un moment de la competició

Un cop testada aquesta experiència, esperem repetir en el futur aquesta activitat amb Tarracosim i d’altres SEFEDs per millorar les competències en aquesta àrea i passar una estona distreta. En aquesta ocasió van ser només 2 SEFEDs però la sala admet fins a 5 participants al mateix temps.

1 comentari: