divendres, 10 d’octubre de 2014

TALLER DE LA CREATIVITAT: INNOVEM!


Mas Carandell ofereix formació sobre nou punts de vista a l’empresa

Mas Carandell va organitzar el dilluns 6 d’octubre del 2014, un taller sobre  la Creativitat per innovar i desenvolupar idees d’alt impacte, adreçat a professionals i empreses que volen aplicar la creativitat per trobar oportunitats en les que mai ningú hi havia pensat.

L’exposició va anar a càrrec d’Albert Pàmies, soci fundador d”Inspira Consulting”, empresa especialitzada en assessorament en àmbits comercials, màrqueting i e-business.

L’Albert va ensenyar una diapositiva on hi havia una foto amb una vaca, a la pregunta de quan pesava, es va veure las diversitat d’opinions vers el pes d’una vaca, ens va fer veure la pròpia diversitat que teníem per definir el concepte “innovació”. 

A més a més, un cop definit el concepte, el següent exercici va consistir en muntar una capsa de paper en la qual es mostrava el resultat de com havia de quedar. Al veure que cadascú l’havia muntat a la seva manera, un cop après el mètode (aprenentatge i repetició) es va demostrar el concepte de producció en sèrie. 

En conclusió, com va dir l’Albert, la crisis monetària afecta a les empreses però aquestes no innoven per tal de posar-se al dia, cosa que agreuja més els efectes de la crisis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada