dimecres, 26 de novembre de 2014

Visita internacional a PROCAMP

Amb la finalitat de conèixer el programa SEFED, PROCAMP va rebre la visita del Dr. Balázs Németh, director de l’Institut d’Educació de Persones Adultes i del Centre Regional de Recerca en Educació Continuada de la Universitat de Pecs (Hongria), acompanyat de la Directora de la Fundació URV de Reus, Charo Romano i de Blanca Domigo, tècnica del mateix centre de formació permanent.

La trobada internacional s’emmarcava dins del projecte europeu Erasmus - COMMIT, centrat en les estratègies d’aprenentatge permanent de les universitats i el seu compromís amb la dimensió social.

Acompanyats per la directora de Mas Carandell, Montserrat Pagès, i un equip de tècniques, a més de gaudir d’una visita guiada per les instal·lacions del centre, van ser acollits per una representació d’alumnes del curs d’Activitats de Gestió Administrativa. D’aquesta manera van observar, de primera mà, la metodologia de simulació empresarial desenvolupada en aquest programa de inserció laboral.

El programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) és un projecte de formació ocupacional que es caracteritza per la reproducció de situacions reals de treball utilitzant la simulació d’empreses com a metodologia d’aprenentatge. Els alumnes obtenen un Certificat de Professionalitat i realitzen pràctiques en empreses que possibiliten el desenvolupament de les competències professionals adquirides.


Utilitzant l’anglès com a llengua comú i vehicular, el Dr. Balázs Némethel  es va mostrar força interessat en les avantatges d’aquest sistema d’aprenentatge, una variant de la formació dual alemanya que ja apliquen al seu país.

Larraitz Torrano Ipintza
Dept. màrquetingCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada