dijous, 21 d’abril de 2016

SEFED’S TEACHERS IN AUSTRIAUn total de 10 professors de diverses parts d’Espanya van visitar Àustria del 3 al 8 d’abril per realitzar una mobilitat dins el programa ERASMUS + KA1, amb l’objectiu d’intercanviar coneixements i formes de treballar dins l’entorn del professorat d’empreses simulades.

Primerament es va conèixer el sistema educatiu de formació professional d’Àustria, visitant la central d’empreses de simulació ACT, que compta amb la certificació ISO 9001.

Dins d’aquest marc, el nostre gerent, Fernando Gonzàlez, va tenir l’oportunitat de copsar de primera mà l’empresa simulada Creative Möbel, dedicada a la venda de mobles d’oficina.

A l’escola Schumpeter Handelsakademie und Handelsschule ens van presentar l’empresa simulada PE V.I.P. dedicada a la venda de mapes físics i interactius per dispositius GPS.

Dimecres 6, tot el gruix de professors van visitar la fira d’empreses simulades Practice Entreprise Trade Fair dins de l’edifici de l’ajuntament de Viena.

Dijous va ser el torn d’anar a l’institut HTL Donaustad, el primer institut d’Àustria que ha emès un informe de sostenibilitat. La seva empresa simulada està ubicada al departament de ciències de la computació, on vam comprovar la seva forma de treballar i vam veure com gestionen el seu banc de negocis amb uns 5.500 comptes.

Dins d’aquesta prestigiosa institució hi podem trobar un museu de l’electrònica i un simulador de vol d’un Airbus A320.

Finalment, divendres a Salzburg vam visitar l’empresa simulada SAGRO, un projecte de 15 mesos de durada destinat a persones adultes en situació d’atur i als companys de TeAmo GmbH, una empresa simulada en espanyol dedicada a la venta de te i accessoris relacionats amb aquesta planta.

Sis dies intensos de treball, visites, intercanvis i coneixements que han deixat un bon regust a ambdues parts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada