divendres, 20 de maig de 2016

Adecco visita les instal·lacions de Procamp

El passat 19 de maig de 2016, ens van visitar els representants d'Adecco, la consultora líder en el sector dels Recursos Humans a Espanya.

En la sessió, les dues consultores de selecció, Sara García i Erika Matamoros, ens van explicar els diferents serveis que ofereix Adecco. Vam  poguer compartir impressions sobre els perfils més sol·licitats al mercat laboral i sobre les possibilitats de trobar un lloc de treball mitjançant els serveis que ofereix una ETT.

Les dues referents d'Adecco van respondre a cadascuna de les preguntes que els hi hem formulat: en relació a la utilització de xarxes socials per descartar o filtrar candidats, en les millores que s’han de fer en els currículums, i també van aclarir tots aquells dubtes i preguntes referides al mercat del treball, competència, experiència i formació que demanden les empreses.

Així mateix, vam tenir l’oportunitat de parlar sobre els tràmits que hem de fer quan ens inscrivim a la web d'Adecco.

Des de 2012, Adecco té una fundació, Fundació Adecco, que ha permès que més de 200.000 persones en risc d’exclusió social accedeixin a una ocupació en igualtat de condicions.

L’equip de Procamp Reus us volem donar les gràcies per la seva col·laboració.Hermina Hertea
Dept. Màrqueting

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada