dimecres, 12 d’abril de 2017

Procamp al Meeting Point 2017 de Tortosa.

El departament comercial de Procamp té sempre present la missió empresarial d'intentar, al màxim de les nostres possibilitats, obrir-nos a nous mercats.


Marga atenent una visita
El passat 4 d'abril de 2017, part de l'equip comercial de Procamp va participar al Meeting Point 2017 que organitzava l'institut de l'Ebre a Tortosa.Eder oferint productes de Procamp

A més a més, van presentar la nostra empresa a nous clients amb una oferta especial d'un descompte del 10% per la compra de menjablanc i postres juntament amb la promoció de Sant Jordi la qual segueix vigent fins el dia Sant Jordi, el 23 d'abril de 2017. 

Ana Echevarria amb una empresa eslovaca
L'experiència professional, la qual va poder gaudir l'equip, va ser profitosa i molt interactiva ja que va tenir l'oportunitat de descobrir noves empreses Eramus de països de la Unió Europea com ara Eslovàquia, República Txeca o Àustria entre altres.


Irene negociant en alemany
Cal esmentar, que el Meeting Point 2017 incorporava un concurs "Elevator Pitch". Pels que no conèixeu aquesta modalitat de màrqueting consisteix a presentar, de manera innovadora i amb anglès, la teva empresa i els teus productes i/o serveis a possibles nous clients en un temps récord equivalent al que tardaria un ascensor en pujar o baixar una planta.A continuació podreu veure un vídeo de la companya Margarida Barberà participant en el concursFinalment, Procamp voldria agraïr tant el tracte rebut com l'oportunitat de participar en l'esdeveniment, a l'organització del Meeting Point 2017 juntament amb l'equip educatiu de l'Institut de l'Ebre.

Equip extern del departament Comercial.
Irene Montoro, Margarida Barberà, Ederlina Mariné, 
Ana Echevarria i Joan Maria Rovira.


1 comentari: