dilluns, 12 de febrer de 2018

Guanyador del concurs "Dona-li salsa"

Avui s’ha realitzat el sorteig, davant notari, del guanyador del concurs “Dona-li salsa” i l’afortunat ha estat: David Palazón amb la seva recepta Senegan amb romescoEl premi era un sopar romàntic per a dues persones al Restaurant Nàutic de Reus. 

Ha fet l’entrega del premi la Cristina Blanco del departament de màrqueting de Procamp. 

Volem agraïr a tots els participants la seva col·laboració.
                       

David Palazón rebent el seu premi

Recepta guanyadora

Senegan amb romesco

Ingredients:
1 pot de salsa romesco Procamp.
1 kg de costelles de porc (tallades a tires no a trossos)
1 carbassó
1 tomàquet
250 g d’arròs bomba
1 beina de tamarinde
Un grapat de bajoques planes


Preparació:

1. En una olla es posa un litre i mig d’aigua a bullir. Afegir les costelles, el carbassó tallat a daus, les bajoques, tallades a trossos d’uns vuit centímetres, el tomàquet tallat a daus i la beina de tamarinde.

2. En un altra olla bullir l’arròs. Reservar.


3. Posar en un plat soper l’arròs i afegir el romesco per sobre; després posem dues costelles i les bajoques al gust.


Recepta que ha quedat en segon lloc

Pasta amb salsa bolonyesa de romesco

Ingredients per la salsa:
2 pastanagues  
1 ceba
250 g de carn picada de vedella o de porc
500 g de tomàquet triturat
2 pots de salsa romesco Procamp
1/2 tassa de vi negre o blanc
Una culleradeta d’orenga
Sal i pebre
Oli d'oliva

Ingredients per la pasta:
Aigua
sal
Pasta tipus penne

Preparació:

1. Preparar la salsa. En una paella gran, posem un rajolí d'oli d'oliva i afegim la ceba i la pastanaga picada ben fina. Afegim la sal i el pebre i ho deixem que cogui a foc lent durant uns 10 minuts

2. Quan estigui estovada la verdura, pugem el foc una mica i afegim la carn picada. Afegim la sal i el pebre i amb una cullera de fusta anem tallant la carn perquè ens quedi solta i dispersa per tota la salsa.

3. Quan la carn hagi agafat color, afegirem el tomàquet i una culleradeta d’orenga. La deixarem cuinar uns 5 minuts més i desprès afegim el vi.

4. Ara afegirem la salsa de romesco Procamp.

5. Deixem cuinar a foc mig fins que ens quedi una salsa densa, uns 45 minuts aproximadament. Si no la volguéssim tant densa, es pot deixar menys temps i així quedarà més líquida.

6. Deu minuts abans de que la salsa estigui cuinada, prepararem la pasta.

Posem una olla amb aigua i sal,  quan estigui bullint afegim la pasta, quan estigui al punt li trèiem l’aigua i els servim en un plat posant-li la salsa per sobre.


Recepta que ha quedat en tercer lloc

Tonyina amb cargols

Ingredients: 
4 lloms de tonyina 
1 manat d’espàrrecs verds
200 g de cargols vius
4 cebes de Figueres
1 pot de romesco Procamp
Oli
Sal
Pebre negre
Vinagre

Preparació:

1.Netegem els cargols amb aigua i vinagre i els posem a bullir en una cassola fonda coberta amb aigua. Primer cal ficar-los a foc baix, perquè s’enganyin, i després cal apujar el foc i deixar bullir fins que estiguin cuits. Reservar.

2.Tallem la ceba molt fina i la fiquem a sofregir en una cassola gran, preferiblement de terrissa, amb un raig d’oli d’oliva, fins que quedi transparent. Reservar.

3. A la mateixa cassola de terrissa, saltejar els espàrrecs fins que estiguin cuits.

4. Afegim a la cassola la ceba i la salsa de romesco i deixem que es redueixi.

5. Finalment, afegim els cargols i els tacs de tonyina salpebrada. Deixem que cogui tot plegat fins que la tonyina estigui cuita al nostre gust.


Bon profit!


Patricia Lendínez

Ana Rodriguez
Departament de Comptabilitat i Recursos Humans.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada