Actualitat Procamp

Programa SEFED3 fira camins d' FP

Els dies 5 i 6 d'abril va tenir lloc a les instal·lacions de la Fira de Reus, la tercera fira de Formació Professional a Reus. Va concentrar en un únic espai l'oferta de formació professionalitzadora del Camp de Tarragona, l'objectiu de la qual és donar a conèixer a futurs estudiants i empreses les famílies professionals, especialitats i centres que la imparteixen en el territori.

Mas Carandell hi va participar com a entitat organitzadora, com a expositor i fent sessions d'orientació acadèmica.

Vàries alumnes del curs SEFED van col·laborar a la fira donant informació als assistents i efectuant tasques d’adequació de les sales per les diferents sessions i taules rodones, així com realitzar el registre d'entrada a les sales de conferències i a petició dels ponents inscriure als assistents al seu propi registre.


Ha estat una experiència positiva i enriquidora on s'ha pogut viure l'organització d'una fira real.


Carme Blanch
Procamp Reus


Clica a l'enllaç que et resulti interessant: 

El programa SEFED
Aprendre treballant!!


El Programa SEFED (Simulació d'Empreses amb Fibalitats Educatives) es caracteritza per la reproducció de situacions reals de treball, utilitzant la simulació d'empreses com a metodologia d'aprenentatge.


La Fundació Inform

La Fundació Inform està composta per diversos Ajuntaments de Catalunya i gestiona el Programa SEFED des de la seva creació l'any 1987. La Sèu Central de simulació és a Sant Pere de Ribes.

Continguts del programa SEFED segons certificat de professionalitat

Certificat de professionalitat: ADGD0308 

Continguts: Comptabilitat, Fiscalitat, Gestió de personal, Gestió comercial, Tresoreria i Finances, Ofimàtica i atenció al client.

Vídeos relacionats amb el programa SEFED


Fundació Inform i l'empresa simulada SEFED
El programa SEFED a Valor AfegitFormació continuada a Mas Carandell.
Notícia de Canal Reus TV amb moltes imatges del programa SEFED